Foto de Laura GuardiolaSóc una jove comunicadora i gestora cultural valenciana amb experiència en l’àmbit de la comunicació i la producció de projectes audiovisuals i culturals. També estic formada en Community Management i Màrketing.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual (UAB), arranque la meua vida professional en l’àmbit de la producció audiovisual. Més tard, desenvolupe la meua carrera com a periodista a la ràdio pública. Amb el declivi del sistema audiovisual valencià, decidisc redirigir la meua vida professional. Em forme com a gestora cultural (Màster UV i UPV) i participe en diversos projectes culturals i escènics basats, sobretot, en l’accés real i universal de tots els ciutadans a la cultura (Transcultura.es).

Ara, amb la formació i l’experiència adquirida, i amb l’ajuda de desenes de col·laboradors, he posat en marxa el projecte SAMARUCS (www.samarucs-musica.es) de música i propostes didàctiques per a xiquets d’entre 2 i 12 anys.

Havent fet una investigació becada pel Pla Eva de Promoció i Ús del valencià de la Conselleria d’Educació, detectem la necessitat real dels docents i les famílies valencianes de nodrir l’educació dels seus alumnes i fills amb recursos musicals i pedagògics actuals. Per això, passem a l’acció i creem Samarucs: música, jocs i activitats adaptades a la realitat socio-cultural dels xiquets/es del segle XXI i amb gèneres musicals i plataformes de difusió modernes.

Vols capbussar-te amb Samarucs? Anem allà!

Échale un ojo al taller para niños que imparte en VALenguando pulsando aquí 😉

Leave a Reply