Foto de Francesc FenollosaEste polifacètic personatge (professsor de valencià, escriptor, traductor i adaptador de guions, creador de festivals de cinema, productor audiovisual, actor i director de doblatge) vos planteja una activitat absolutament original i exclusiva: posar la vostra veu a fragments de pel·lícules de ficció, de documentals i de dibuixos animats. I això d’una manera didàctica i sobretot divertida, pensada per a tot tipus de públics, de totes les edats i per a tots els nivells educatius.

Este polifacético personaje (profesor de valenciano, escritor, traductor y adaptador de guiones, creador de festivales de cine, productor audiovisual, actor y director de doblaje) os plantea una actividad absolutamente original y exclusiva: poner vuestra voz a fragmentos de películas de ficción, de documentales y de dibujos animados. Y todo de una manera didáctica y sobretodo divertida, pensada para toda clase de públicos, de todas las edades y para todos los niveles educativos.

Échale un ojo al taller que imparte pulsando aquí 😉

Leave a Reply